Tips

Här hittar du nyheter på marknaden och tips om vad du bör tänka på vid t.ex. ombyggnationer etc.

1.

Planera era värmereparationer såsom pannbyten/ ventilbyten till våren och sommaren så ni slipper ha problem med att inte ha någon värme under själva reparationstiden.

2.

Fråga gärna oss hantverkare om tips inför renoveringen, innan ni bestämmer er själva. Vi har trots allt varit på många ställen och snappat upp ett och annat. Genom oss kan ni bolla tankar och få tips på nya möjligheter och vad som är rimligt att genomföra.

3.

Det bästa är om ni planerar färdigt hur ni vill ha det innan arbetet drar igång. Detta för att underlätta både för er själva och för oss hantverkare. Det kan lätt bli tidskrävande, problematiskt och även dyrare om man ändrar sig mycket under arbetes gång.

4.

Oftast jobbar vi hantverkare i så kallade Power team, vilket innebär att snickare, plattsättare, målare, elektriker och rörläggare m.fl strävar efter samma mål – att få ett helhetsgrepp på ert projekt och slutföra det på bästa sätt. Detta borgar för ett gott samarbete eftersom vi i power teamet känner varandra väl och är vana att jobba ihop . Så oavsett vilken entreprenör ni väljer så är det en fördel om ni ”accepterar” hans Power team för då kommer jobbet att flyta bättre.

Välkommen att kontakta oss med frågor eller för mer information och för offerter

Kontakt